Diana hercegnő (diana hercegnő, )
Szórakozás

Szexnapló miatt kellett meghalnia Dianának?

A naplót Diana állítólag önvédelemből vezette, és akkor kezdte el írni, amikor már tudta, hogy el fog válni Károlytól.

Megdöbbentő kijelentést tett Alan Power oknyomozó riporter, aki Dianáról készült könyvét a napokban dobta piacra. A naplót állítása szerint Diana egyik jó barátja csempészte ki a palotából, aki hamarosan meg is akarja jelentetni azt, méghozzá semmiképpen sem Nagy-Britanniában. Power szerint a szexnaplóban Diana kiteregeti az egész palota szexuális életét, többek között az ő és Károly ágybeli szokásait, de ír arról is, hogy Camilla mit csinál nála jobban, sőt a palotában folyó melegorgiákról is lerántja a leplet.

“Csak idő kérdése, mikor hozzák nyilvánosságra külföldön a jegyzetet, amelyet Diana végső elkeseredésében, önvédelemből írt. Ha kiadják, abba belebukhat az egész monarchia” – idézi a Blikk a most megjelent The Princess Diana Conspiracy című mű szerzője, a hírverés pedig minden bizonnyal jól tesz majd a kiadványnak.

A Scotland Yard egyébként sajtóhírek szerint újraindítja a nyomozást a hercegnő halálával kapcsolatban.

Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!