Szórakozás

Havas szerint ByeAlexnek jellemhibája van

ByeAlex(1)(1)(1)(960x640).jpg (ByeAlex)
ByeAlex(1)(1)(1)(960x640).jpg (ByeAlex)

A hipszter énekes jövő héten lesz a SuperTV2-n a Hal a tortán vendége. A felkérésnek örült, egyedül Havas Henriktől tartott.

ByeAlex a “Mit tanultam Havas Henriktől” című blogbejegyzésében számol be a Hal a tortán-beli élményeiről, és arról, mennyire tartott Havastól. A legjobban attól félt, hogy a tévés azt találja neki mondani, “hülye kretén”, ez a félelme azonban alaptalannak bizonyult, hiszen Havas “csak” modorosnak titulálta.

“Havas Henrik… Miatta mentem be a műsorba. Azt gondoltam, ha ez az ember azt mondja rólam, hogy egy hülye kretén vagyok, akkor valószínűleg egy hülye kretén vagyok. De nem mondott semmi ilyesmit, sőt, valamiféle szimpátia alakult ki közöttünk, ha lehet ezt így mondani. Havas nem egy jópofizó ember: azt mondja, amit gondol. Igazi polihisztor, nagyjából mindenhez hozzá tud szólni. Sok embernek vélhetően frusztráló egy olyan figura, mint ő. Én azonban mindig tanulni szerettem az élettől és a környezetemtől. Havastól pedig lehet. Ráadásul önmagunkkal kapcsolatosan, hiszen Havas simán az a görbe tükör, amibe nem akarsz belenézni. Nekem kerek-perec megmondta, hogy modoros vagyok. Aztán hozzá tette, hogy ez azért van, mert még nem érett be a gondolkodásom. Illetve azt is mondta, hogy ezt a jellemhibámat vagy kinövöm, vagy nem, de akkor így veszek örökre. Aznap egész este azon gondolkodtam, hogy mire is érhette ezt pontosan” – írja blogján a percenként tízezerért éneklő ByeAlex.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik