Szórakozás

Ne! Meghalt Bridget Jones nagy szerelme!

Helen Fielding jól hátba támadta a Bridget Jones-rajongókat, ugyanis megölte Marc Darcyt.

A Bridget Jones-rajongók teljesen kiborultak, ugyanis Helen Fielding következő könyvében egyáltalán nem szerepel majd Marc Darcy. Azt már korábban is tudtuk, hogy az írónő folytatja Jones történetét, de arra senki sem számított, hogy Bridget egyedülálló, kétgyermekes anya lesz, miután Marc Darcy meghalt.

A könyv hamarosan a boltok polcaira kerül, de ezek után azt is el tudjuk képzelni, hogy az olvasók bojkottálják majd az új regényt.

 

A Sunday Times egyébként részleteket is közölt a történetről: “Az angol írónő népszerű figurája 51 évesen még mindig megszállottan méri súlyát, csakúgy mint követőinek számát a Twitteren, és férje, Mark Darcy halálát követően öt évvel azon dolgozik, hogy újraindítsa az életét. Végül egy nála 20 évvel fiatalabb, Roxster nevű férfival hozza össze a sors az internet révén.”

Az előző kötet egyébként Bridget és Mark eljegyzésével ért véget. Bridget Jones történetét eredetileg a The Independent hasábjain olvashatta folytatásokban a közönség. Az első két regény, a Bridget Jones naplója és a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök 1996-ban, illetve 1999-ban jelent meg. Az első két regényből több mint 15 millió példány kelt el világszerte, majd Renée Zellweger, Colin Firth és a Daniel Clevert alakító Hugh Grant főszereplésével népszerű filmfeldolgozás készült belőlük 2001-ben, illetve 2004-ben. Daniel Clever nem hiányozhat az új könyvből sem, ő Bridget gyerekeinek, Mabelnek és Billynek a keresztapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik