Szórakozás

Havas Henrik végigröhögte az István a királyt

A tévés nyolcéves unokájával nézte végig Alföldi darabját, miközben azt próbálta elmagyarázni, mikor mi történik.

Havas Henrik unokájával, Zsófival nézte az István a királyt. A nyolcéves kislány azonban sokszor nem értette, miért nevet hangosan a nagypapa. Az előadás egyébként felemás érzelmeket váltott ki Havasból, volt, ami tetszett neki, volt ami nem.

“Nem csak az unokám, de néha még én sem értettem az előadást. Ennek ellenére pozitív dolognak tartom, hogy felszínre kerültek olyan kérdések is, amelyeket az eredeti darab idején még nem lehetett ilyen nyíltan megjeleníteni. Művészeti szempontból nem vagyok kompetens, de heterogén volt számomra az előadás. Nem értettem, hogy miközben a Rékát alakító Tompos Kátya nem csak remek énekesnő, hanem jó színész is, addig több szereplőről ugyanez már nem mondható el. Stohl Andrást például kifejezetten jó színésznek tartom és volt, hogy egy darabot csak az ő kedvéért néztem meg, de nem értem, miért kellett őt olyan helyzetbe hozni, hogy énekeljen. Szemmel láthatóan nem érezte jól magát a bőrében és bár voltak jó pillanatai, az éneklés kifejezetten kínos volt” – fejtette ki Havas a Hír24-nek.

Fotó: TV2

A nagypapa amúgy jókat derült az egész előadás alatt, amit Zsófi sokszor értetlenkedve vett tudomásul, ám ilyenkor mindig kapott magyarázatot.

“Amikor megjelent a Trabant, amiből kiszállt a két öreg rocker, Nagy Feró és Varga Miklós, amint hadonásznak egy piros-fehér-zöld zászlóval, akkor hanyatt estem a röhögéstől, zseniális volt. Ez volt a teteje mindennek. Az se volt semmi, amikor megpillantottam a három nagyúr közül a fehér inges, fekete mellényes Vidnyánszky Attilára hajazót, aki mindig másnak csókolgatja a kezét. Már csak ezért is érdemes volt megnézni” – mondja a ma már kicsattanó egészségnek örvendő Havas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik