Szórakozás

Hajós Andrásnak kevés a Heti hetes

Hajós András a tévén kívülre kacsintgat, mióta lecsökkentették a fizetését: adásonként már csak százezer forintot kap.

A Heti hetes állandó tagja már nem tud megélni abból, hogy a műsorban szerepel, ezért folyamatosan új lehetőségek után kutat. „Próbálok a tévén kívül érvényesülni, de persze a Heti hetesben is vagyok annak ellenére, hogy egyre inkább sorvasztják. Egy televíziónak szíve joga azt csinálni a saját tulajdonú műsorával, amit akar. Már 13 éve vagyunk a képernyőn, de egyáltalán nem meglepő, ha szerintük nem a főműsoridőben van a helyünk. Még akkor sem, ha a rajongóink és a minket szerető nézők közül ezt sokan nehezményezik” – mondta a Hír24-nek Hajós András, aki a döntés következtében elhatározta, váltani fog.

(Fotó: RTL Klub)

„Tény, hogy a Heti hetes az RTL II legnézettebb műsorai között van, de azért van egy nagyságrendi különbség az RTL Klubhoz képest. Ennek a folyamatnak a következtében ugyanis a pénzeink nagyon lementek. Eddig a Heti hetes biztosított egy lehetőséget arra, hogy az ember mellette sok mindent kényelmesebben és ráérősebben csináljon, most pedig már nem elég, ha csak ezzel foglalkozom. Egy kicsit többet kell hakniznom, hogy a pénzemnél legyek. Nem olyan jó biznisz már a tévézés…” – tette hozzá Hajós.

A nevettető korábban már elárulta, hogy az eddigi háromszázezer forintos díjazásuk a váltás óta adásonként százezer forintra zsugorodott össze. Ez okoz most neki fejfájást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik