Szórakozás

VV Béci: Luxusautóból kéne kiszállnom

Az egykor valóságshow-szereplő megelégelte, hogy többen átverték, ezért beperli azokat, akik tartoznak neki. Béci nemrég az év előadója lett, amit akkor tartana nagy dolognak, ha egy luxusautóból szállna ki.

“Az ember szeretne tisztességes maradni, rendesen fizetni az adót, de ez nagyon nehéz a mai világban. Ráadásul a helyzetet nem könnyíti meg, hogy vannak olyan emberek, akik az utolsó bőrt is képesek lehúzni a másikról” – kezdte a Hír24-nek VV Béci, akit sokan Young G-ként is ismerhetnek.

“Az utóbbi időben többen átvertek, ezért mindenképpen perre megyek. Képletesen mondva, ne az én gyerekem szájából vegyék ki a napi betevőt. Sok pénzzel tartoznak nekem: van aki a fellépésem után járó gázsit nem fizette ki, míg más a reklámokért, promócióért járó pénzemet. Nem vagyok garasoskodó ember, de a jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy odamenjek azokhoz, akik tartoznak és jól felpofozzam őket” – mondta valóságshow szereplőből lett zenész, akit nemrég az év előadójának választották. Persze erről is megvan a véleménye.

“Nem kell messzire menni, ha Ausztriában kapom ugyanezt a díjat, akkor a Bentleymből szállok ki és azon gondolkozom, hogy melyik lehetőséget utasítsam vissza. Senki ne gondolja, hogy nem örülök a díjnak, csak épp azt gondolom, hogy ezek a jutalmazásoknak itthon nincsenek eléggé elismerve” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik