Szórakozás

Rékasi visszaköltözött Détárhoz?

Rékasi Károly, Détár Enikő (Rékasi Károly, Détár Enikő)
Rékasi Károly, Détár Enikő (Rékasi Károly, Détár Enikő)

Folytatódik a hónapok óta húzódó szerelmi dráma.

Tegnap mi is írtunk arról, hogy Pikali Gerda férje kitáltalt a Borsnak és azt állította, hogy felesége és a Barátok közt színésze, Rékasi Károly egy párt alkot.

A napilap értesülései szerint ma tovább folytatódott a szerelmi dráma, ugyanis a hírek szerint Rékasi visszaköltözött feleségéhez, Détár Enikőhöz.

Mint ismert, a színészházaspár hónapokkal ezelőtt közleményben tudatta, hogy 15 év után elválnak útjaik. Akkor arról is szó esett, hogy Rékasi Pikali mellett találta meg a boldogságot, de a színésznő ezt az ügyvédje által küldött levélben cáfolta.
Most a Borsnak egy jólértesült “bennfentes” nyilatkozott.


Fotó: MTI / Kallos Bea

“Rékasi Károly szeptember 1-jétől felmondta az albérletét, és visszaköltözött Enikőhöz a családi házba. Enikő és Károly kapcsolata az elmúlt hónapokban sem volt rossz. Igaz, a közelmúltban kifejezetten jó. A férj visszaköltözése viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy a pár megmentette a házasságát. Könnyen lehet, hogy Rékasi azért tért vissza, hogy lelki támaszt nyújtson Encinek, aki rosszabbul viselte a szakítást, mint ő. Az is elképzelhető, hogy Kari az iskolakezdés miatt tért vissza a közös otthonba, hiszen a pár megegyezett, hogy a gyerekeket továbbra is együtt nevelik” – magyarázta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik