Szórakozás

Keresztes Ildikóékra kihívták a rendőrséget

Az énekesnőnek három kérdést tettünk fel élete meghatározó pillanataival kapcsolatban.

Mi a legszebb emléke?

Nagyon sok ilyen van, de a legfrissebb a legutóbbi születésnapi meglepetésbulim. Soha nem volt addig még részem igazi „elrablós” buliban, de most a barátnőim szabályosan ezt tették. Az egyik barátnőm balatoni nyaralójába mentünk le és annyira jól éreztük magunkat, hogy ennyit én már régóta nem nevettem egyhuzamban. A szomszédok ránk is hívták a rendőrséget, de nem ám a hangos zene, hanem a hangos röhögésünk miatt. Amikor megérkeztek, tisztáztuk a helyzetet, a rendőrök pedig megkérték a társaságot, hogy halkabban kacarásszunk.

Mi volt élete legizgalmasabb kalandja?

Hát ebből is több van, igazából az összes egzotikus utam. Az első Mexikóban volt, ahová nászútra utaztunk a férjemmel, és ez nemcsak a nászút miatt volt nagyon izgalmas, hanem azért is, mert az egyik sétánk alkalmával belefutottunk egy biciklis mutatványosba, akivel két kosárban egy-egy tacskó utazott, a kutyusok pedig turistáknak voltak felöltöztetve, mellénybe, szemüvegbe, a nyakukban fényképezőgép lógott. Én eleve tacskórajongó vagyok, Füles tacsimmal 14 évig éltünk együtt, hát azonnal elaléltam tőlük. De nagyon izgalmas emlék a kubai és a thaiföldi utam is. Havanna főterén például egyszer csak utánam kiabált valaki, hogy ‘Ildikó!’. El sem akartam hinni, hogy valaki az én nevem kiabálja, aztán kiderült, hogy az egyik rajongóm volt az illető, aki szintén alig akarta elhinni, hogy ott lát. Hirtelen azért elgondolkodtam, hogy milyen messzire is kellene mennem, ha nem akarnám, hogy felismerjenek. Persze azért jó érzés, hogy a világ bármely területén találkozom olyannal, aki ismer.

Mi a legnagyobb álma?

Szerencsés embernek mondhatom magam, mert szinte mindent elértem, amire gyerekkoromban vágytam. De ha kívánhatnék még egyet, akkor az az lenne, hogy találkozhassak Tina Turnerrel. Szerintem ő minden tekintetben ikon lehet a mai nők számára, és nagyon szívesen elbeszélgetnék vele nemcsak a szakmáról, de a nőiségről is. Ő az élő példa arra, hogy minden lehetséges, és ez a minden nincs életkorhoz kötve.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik