Szórakozás

Keresztes Ildikó: Most vagyok a legjobb formában

keresztes-ildiko(650x433)(2).jpg (keresztes ildikó, )
keresztes-ildiko(650x433)(2).jpg (keresztes ildikó, )

Keresztes Ildikó igazi energiabomba, ma ünnepli születésnapját és a Hír24-nek elmesélte, hogy úgy érzi, most kezdett el igazán élni.

“Az eddigi életem egyik legjobb születésnapja a mostani. Nagyon jól érzem magam a bőrömben és igazán tettre kész vagyok. Rengeteg tervem és elfoglaltságom van. Jövő héten például Erdélybe utazom, ahol meghívtak egy helyi showműsorba” – sorolta a Hír24-nek az énekesnő, aki igazi energiabomba.

A korával pedig egyáltalán nem foglalkozik és nem csak azért, mert a hölgyek esetében erről nem illik beszélni.

“Nem az számít, hogy hány éves vagyok. Hanem az, hogy hogyan élem meg a pillanatokat. Vannak terveim, vágyaim és most úgy érzem, hogy bármi sikerülhet semmi sem lehetetlen” – állítja Keresztes Ildikó, aki még azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy beinduljon a külföldi karrierje.

“Dolgozunk azon, hogy a dalaimat átírjuk angol nyelvre. Aztán ha minden jól megy, akkor irány Hollandia, Anglia, vagy az Egyesült Államok. A jövő nagyon sok új és jó dolgot tartogat számomra, nem tekintek hátra és ha végiggondolom az eddigi életemet, akkor kijelenthetem, hogy nem bántam meg semmit” – tette hozzá Ildi.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik