Szórakozás

Elfagyott a lába, majd félholtra verték Madonna öccsét

madonna(960x640)(1).jpg (madonna, fogak, )
madonna(960x640)(1).jpg (madonna, fogak, )

Bizony a sztárok sem válogathatják meg a családtagjaikat és sokan "büszkélkedhetnek" közülük olyan rokonokkal, akik sokszor törnek borsot híres felmenőjük orra alá a viselkedésükkel. Persze olyanok is akadnak, akik jó viszonyt ápolnak annak ellenére, hogy csak az egyikük lett sikeres.

Jennifer Aniston öccse: AJ Aniston

Fotó: Daily Mail

A híres színésznő öccse nemrégiben bukkant fel újra és Jen ennek minden bizonnyal nem nagyon örült, ugyanis extrém viselkedése miatt tudomás sem vesz féltestvéréről. A 24 éves Alexet leginkább a nomád punk jelzővel lehetne a legpontosabban körülírni. Tetőtől talpig tele van tetoválásokkal és fittyet hány a konvenciókra. Híres nővérével ő sem keresi a kapcsolatot, ugyanis gyerekkorában sokan nem az ő személye, hanem csak Jennifer miatt varátkoztak vele.

Gisele Bündchen ikertestvére: Patricia

Fotó: chicstudiosnyc.com

A modell ikertestvére csak nyomokban hasonlít hét perccel fiatalabb húgára, de nem is szeretné felvenni vele a versenyt, ezért inkább az alkalmazásában dolgozik, ő ugyanis a híres ikertesó menedzsere. A lányok a pasikon sem vesznek össze és ők legalább jóban vannak.

Ashton Kutcher ikertestvére: Michael

Fotó: celebrities.ninemsn.com.au

Ashton Kutcher kétpetéjű ikertestvére, Michael súlyos születési rendellenességgel született és később szívátültetésre is szüksége volt. Ashtont olyannyira megviselte testvére betegsége, hogy 13 évesen öngyilkos akart lenni, amikor szülei közölték vele, hogy Michaelnek csak órái vannak hátra. A színész már épp ugrani készült a kórház ablakából, amikor az orvosok berohantak és közölték, hogy megtalálták a megfelelő szívet Michaelnek. Később az iowai egyetemre is azért iratkozott be biológiát tanulni, hogy gyógyírt találhasson testvére betegségére.

Madonna öccse: Anthony Ciccone

Fotó: thesun.co.uk

Alighanem köztük van a legnagyobb egzisztenciális különbség, ugyanis míg az évi 28 milliárd forintot kereső Madonnát senkinek sem kell bemutatni, Anthony alkoholista hajléktalanként tengeti az életét. Az énekesnő öccsét állítólag hanyag munkavégzése miatt dobta ki apjuk a családi borászatból, a férfi pedig azonnal az utcára „költözött”, azóta pedig néhány dollárért cserébe nyilatkozgat az újságíróknak. Anthony szerint elpártolt tőle az egész család és minden bizonnyal így is van, Madonna ugyanis nem foglalkozik vele. A férfi sokszor volt már súlyos állapotban, egyszer a lába fagyott el, máskor pedig a hajléktalanszálló fürdőjében verték félholtra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik