Szórakozás

Győzike bevallotta, hogy nemzőképtelen

Gyozike(5)(960x640).jpg (Győzike)
Gyozike(5)(960x640).jpg (Győzike)

Az ismét realityben szereplő Gáspár Győző meglepő dolgot vallott be a Frizbi felvételén. A roma rapper elmondta ugyanis, hogy nemzőképtelen, és ha ez még nem lenne elég, kiveteti a lengőbordáit is.

Gáspár Győző sokszor sok mindent mondott már, mostani vallomásával azonban sikerült mindenkit meglepnie. A Frizbi forgatásán ugyanis elárulta, hogy a fogyókúrás gyógyszerek mellékhatásaként egyelőre nem tud gyermeket nemzeni. Győzike hozzátette, mindennél jobban vágyna egy kisfiúra és már két éve járnak orvoshoz ennek érdekében Beával, igaz éjszaka, hogy ki ne szivárogjon.

“Két éve járunk orvoshoz Beával, de mindig éjszaka mentünk, nehogy kiszivárogjon a hír. Megvizsgáltak minket, Bea száz százalékos (sic!). Én meg nem. Nem tudok most egyelőre gyereket csinálni. Nem az van, hogy a ‘túrórudi’ nem jó. A ‘túrórudi’ még jó és finom, de a sok gyógyszertől, amit beszedtem, egyelőre nem lehet gyerekem – idézte a Bors Győzikét.

Az Édes élet egyik főszereplője éppen ezért elhatározta, hogy ezentúl nem gyógyszerek segítségével fogy majd, hanem orvoshoz fordul és megműtteti magát: nemcsak a lengőbordáit veteti ki, hanem több plasztikai műtétre is vállalkozik majd.

Foto: RTL Klub

“Egy hónap múlva újra kés alá fekszem: dr. Tizedes György kiveszi majd a lengőbordáimat, hogy karcsúbb legyen a derekam és olyan legyek, mint Beckham. Én elhatároztam, hogy modell leszek, és meg is csinálom. A nagy fogyásom óta hatodszor fekszem kés alá, hogy még sukárabb legyek, mert még mindig nem értem el azt a célomat, amit akartam. Nem félek a műtéttől, sőt még lesz zsírleszívásom és plasztikai korrekcióm is. Mindezeket az Édes életben figyelemmel követhet, akit érdekel. Bea azt mondta, hogy már egyszerűen nem tud hozzászólni semmit. Engem nem érdekel, ki hogyan vélekedik, én akkor is megcsinálom, magamnak akarok megfelelni” – fejtette ki Győzike.

Gáspár Győző ezen felbuzdulva egyébként már fogyókúrás tanácsokat is ad Facebook-oldalán.

“Ha fogyni szeretnél úgy csináld mind én.,., egyél amennyi jól esik, csak ne nyeld le! XD” – osztotta meg a fogyás titkát rajongóival a Rómeó és Júliából cigánymusicalt tervező Győzike.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik