Szórakozás

Győzike cigánymusicaléhez toboroz énekeseket

A roma rapper a Rómeó és Júlia roma változatát rendezi.

Gáspár Győző énekeseket toboroz Facebook-oldalán. A roma rapper énekelni tudó fiúkat és lányokat keres, de a “bombalányokat” előnyben részesíti. A TV2 induló sztárrealityjének egyik főszereplője információink szerint a Rómeó és Júlia roma változatához toboroz énekeseket.

“Egy új produkcióra készülök és valóban egy roma-musicalhez keresek énekeseket. Fiúk is jelentkezhetnek, de az énekelni tudó bombalányok előnyben vannak. Nem egy énekest keresek, hanem egy csapatot, ugyanis már megvan az egész formáció, kitaláltam mindent” – mondta el a Hír24 megkeresésére Győző.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Győzike lapértesülések szerint 45 milliót nyert, hogy megvalósítsa a Rómeó és Júlia roma változatát. A produkció a tervek szerint nagyban igazodik a roma kultúrához: cigány verekedések, átkok, temetési szertartás is lesz benne, sőt híres roma származású színészek, énekesek játsszák majd a főszerepeket. Győzike és családja azonban nem állnak majd a kamerák elé, a pályázat alapján a show-man ugyanis csakis direktori feladatot láthat el a filmben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik