Szórakozás

Győrfi Pál: “Nálunk a feleségem a főnök”

Gyorfi-Pal(210x140)(1).jpg (Győrfi Pál)
Gyorfi-Pal(210x140)(1).jpg (Győrfi Pál)

Munkája miatt egy ország issza az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének szavait, ám, ha hazaér, az van, amit a felesége mond.

Az ország egyik leghatározottabb férfijaként emlegetik Győrfi Pált, hiszen amikor a tévében vagy a rádióban nyilatkozik, mindig pontos és magabiztos minden részletet illetően. Viszont amikor véget ér a munka, otthon már nem az OMSZ szóvivője, hanem egy olyan férfi, akinek a felesége a főnöke. Ez persze nem azt jelenti, hogy papucsférj lenne, csupán arról van szó, hogy Adrienn jogász és olyan érvrendszereket képes felállítani, ami ellen senkinek semmi esélye, és így Pál is mindig belátja neje igazát. Emellett Adrienn sokkal naprakészebb a családi ügyeket illetően, ezért magától értetődő, hogy az ő szava sokkal meghatározóbb az életüket érintő kérdésekben.

“Mivel ő van képben, ha valamit kér tőlem, nyilván szinte kétkedés nélkül, szófogadóan megteszem. Tökéletesen megbízom az értékítéletében, két lábbal áll a földön.”

A népszerű szóvivő viszont így is tökéletesen elégedett a helyzetével, és jól tudja, hogy a hatalomátengedés ellenére még mindig ő a családfenntartó. “Nem esik csorba amiatt a férfiúi tekintélyemen, ha nálunk a feleségem a főnök.” – mondta Győrfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik