Szórakozás

Mire költötték a milliókat az X-Faktor-nyertesek?

Forint(960x640)(1).jpg (Forint)
Forint(960x640)(1).jpg (Forint)

Tegnap elkezdődött az X-Faktor legújabb évada. A korábbi győztesek Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő arról meséltek, mennyi mindenben változott meg az életük.

Az X-Faktor három nyertese nagyon szerencsés, mert végre az álmaikat élhetik. Az idáig tartó út azonban nem volt zökkenőmentes, megjelentek az érdekbarátok és a valóban fontos kapcsolatok egy kicsit háttérbe kerültek. A műsorral az anyagi helyzetük is megváltozott és a Fókusz riportere azt is kiderítette, hogy mire költötték az X-Faktor-győzelemmel járó pénzösszeget.

“Ezt nem lehet névlegesíteni, mert nem egy vagy több nagy dolgot vásárolt belőle az ember. Én gondoltam a jövőre és próbáltam beosztani és sokat jótékonykodtam belőle” – magyarázta Vastag Csaba. Kocsis Tibor a hiteleire költötte a pénzt.

“Én rendbe tettem az életem, még a műsor előtt vettem egy lakást és most már szerencsére nincs annyi hitel rajta” – mondta az énekes, míg Oláh Gergő a családjának adott meg mindent amit tudott.

“A legtöbb része a családra ment el, de természetesen tudatosan költekezünk, azaz nem veszünk meg mindent, amire rámutatnak a gyerekek”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik