Szórakozás

Friderikusz: Ha dalra fakadok, annyi lesz Magyarországnak!

Friderikusz-Sandor(960x640).jpg (friderikusz sándor, )
Friderikusz-Sandor(960x640).jpg (friderikusz sándor, )

A legendás tévés a Sztárban sztár című show műsorvezetője lesz.

Október 11-én indul a Sztárban sztár című show a TV2-ön. A csatorna egy igazi nagyágyút nyert meg magának, Friderikusz Sándor ugyanis visszatér a képernyőre.

“Újabb kihívásként és megtiszteltetésként értékelem, hogy rám bízta a TV2 a műsorvezetést a Sztárban sztár című szórakoztató műsorában. Tavasszal, ugye, kis énekes tehetségek osztályfőnöke lehettem, most ősszel felnőtt előadók, zenészek, énekesek lelki támasza lehetek, szóval szép az élet, mit mondjak! Addig-meddig provokálnak, míg végül magam is dalra fakadok, de akkor annyi lesz Magyarországnak” – mondta Friderikusz Sándor, a Sztárban sztár műsorvezetője.

A TV2 közleménye szerint Sztárban sztár új fejlesztésű, élő műsor, szereplői pedig a hazai könnyűzene sztárjai lesznek, akik úgy lépnek színpadra, ahogyan még sosem láthatta őket a közönség. A műsor újszerűségét egy izgalmas csavar adja: az előadók adásról adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni, egyedi műsorelemként azonban nem csak előadják a hazai és külföldi megaslágereket, hanem egyenesen az eredeti előadóvá alakulnak át.

Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik majd, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják. A produkciókat négy fős, sztárokból álló zsűri fogja értékelni, a nézők pedig szavazhatnak.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik