Szórakozás

Kapuvári buszbaleset: Natasa fél lábbal kezd új életet

A hétvégi tragédia egyik kosaras sérültje tartja a lelket szüleiben.

A 19 éves sportolónő szüleit sokkolta a múlt hét szombaton történt baleset. Korábban a Győr24 is beszámolt arról, hogy lányuk súlyos sérüléseket szenvedett, ezért amputálni kellett a bal lábát. A fiatal szerb tehetség karrierje ezzel derékba tört, ám mégis bizakodva tekint a jövőbe, ő tartja a lelket szüleiben és hozzátartozóiban a kórházi ágyból.

Natasa szülőhazáját, Szerbiát is megrázták a történtek: a helyi lapok címlapon foglalkoznak sportolójuk tragédiájával, a szerb szövetség alelnöke pedig a győri kórházba utazott, hogy meglátogathassa a lányt – írja cikkében a Bors.

Az elnök a lapnak azt nyilatkozta, hogy minden segítséget megadnak Natasának. A rehabilitációhoz szükséges kiadásokat állják, gondoskodnak arról, hogy a legjobb orvosok, specialisták foglalkozzanak az esettel. Lehetőség szerint a kezeléseket egy belgrádi kórházban folytatják.

A szülők még most sem tudták megemészteni a tragédiát. Az édesapa pár szóban nyilatkozott a Borsnak, elmondta, hogy Natasa édesanyja is ápolásra szorul, annyira megviselték a történtek.

Szombaton délután a győri kosarasokat szállító autóbusz frontálisan ütközött egy személyautóval. A balesetben elhunyt Fűzy Ákos és Tapodi Péter, valamint a buszon utazók mindegyike megsérült. A személykocsi 69 éves sofőrje ellen a rendőrség eljárást folytat, a bíróság keddi döntése értelmében szabadlábon védekezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik