Szórakozás

A csapból is Friderikusz folyik majd

A népszerű tévés két különböző csatornán és két teljesen eltérő műsorban szerepel majd, de úgy tűnik, hogy ez sem a TV2-nek, sem az ATV-nek nem okoz problémát.

 

A TV2-nél ma jelentették be, hogy Friderikusz Sándor a Sztárban sztár című show műsorvezetője lesz. A tévés megtiszteltetésként értékelte, hogy rá bízták a műsorvezetést. Információink szerint egyébként kezdetben még az is szóba került, hogy esetleg ő legyen a műsor egyik zsűritagja, akárcsak a Megasztárban.

Friderikusz azonban az elkövetkezendő időszakban nemcsak a TV2-ön tűnik fel, hanem az ATV-n is. Míg a Sztárban sztár október 11-én indul, addig a másik műsor szeptember közepén. Az egyik egy igazi showműsor, míg a másik egy komoly, művészekkel, írókkal, neves közéleti személyiségekkel készült magazin. Kérdés, hogy ez mennyire tetszik majd a nézőknek. Az ATV hírigazgatója szerint azonban nincs ezzel probléma.

“Nem kizárólagos szerződést kötöttünk Friderikusz Sándorral, ezért nincs abból probléma, hogy a TV2-ön vezet majd műsort” – kezdte a Hír24-nek az ATV hírigazgatója.

“Ráadásul azt gondolom, hogy Friderikusz egy remek szakember, sokoldalú tévés. Ezért biztos vagyok benne, hogy jól döntött és nem hiszem, hogy az egyik műsor hiteltelenné tenné a másikat” – mondta Németh Szilárd, aki azt is elárulta, hogy Friderikusz beszélgetős műsora nagyon is komoly lesz, kedden, szerdán és csütörtökön a tíz órás híradó után kezdődik majd és olyan témákat dolgoz fel, amelyeknek nincs köze a napi pártpolitikához.

Természetesen nem véletlen az sem, hogy az elmúlt időszakban a Friderikusz most ismétléseit láthatták a nézők, ugyanis ez egyfajta átvezetése Friderikusz visszatérésének.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik