Szórakozás

X-Faktor: Mérgezett boszorkány, beteg kecske és a zseniális hang

Már az első rész után jól látszik, hogy nem fogunk unatkozni a következő fél évben.

“Olyan, mintha terhes macskával vágták volna fejbe” – talán ez a mondat jelentette a ma esti X-Faktorban hallott mentori értékelések csúcspontját. De ugyanolyan ékesszóló volt a mérgezett boszorkány, beteg kecske, vagy plasztik kislány hasonlatok használata is. És hogy a szürreális beszólásokon kívül mit kaptunk még Tóth Gabitól, Alföldi Róberttől, Szikora Robitól és Geszti Pétertől? Az eddigieknél sokkal szórakoztatóbb értékeléseket, érzelemdús pillanatokat, és gyermekded naivságot.

Gondolta például, hogy Szikora a szemünk előtt tanul majd meg kő-papír-ollózni, vagy hogy a kemény rendező, Alföldi meghatódik a forgatás alatt? Ehhez persze kellettek borzalmasan fárasztó, a meglepően tehetséges, és szürreális jelentkezők is. Az énekesnek készülő műkörmösök, asztalosok, cégvezetők, tanulók, fanatikus rajongók és osztályfőnökök idén is olyan show-t csináltak, hogy már az első rész után jól látszik, nem fogunk unatkozni a következő fél évben.

Duplán igaz ez a bulvárfogyasztókra. A versenyzők között ugyanis jópár olyan jelentkező feltűnt, akin a sajtó sokáig csámcsoghat majd. Ott van például a korábban felnőtt filmekben szereplő aranytorkú Krasznai Tünde, az Alföldit és Gabit megríkató Karapándzsity Kristóf, és az ördögi hangon hörgő nyuszitartó szolfézstanár, Mitru Tímea.

Ön szerint melyek voltak az X-Faktor első adásának legemlékezetesebb pillanatai?

Kétségtelen, hogy Nagy Richárd nagyon ügyes volt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik