Szórakozás

Németh Kristóf televíziós sorozatra készül

Nemeth-Kristof(650x433)(2).jpg (Németh Kristóf)
Nemeth-Kristof(650x433)(2).jpg (Németh Kristóf)

A Barátok közt volt szereplője immár a Játékszín igazgatója, de most újra a televíziózás felé kacsintgat.

Németh Kristóf ma is azt mondja, élete legizgalmasabb kalandja volt, amikor a kereskedelmi tévézés indulásakor napi szinten szerepelhetett és egy csapásra ismertté vált. Másfél éve a Játékszín igazgatójaként éli az életét, ám most ismét a televíziózás felé kacsintgat.

“A napi jelenlét nem hiányzik a képernyőn, de meggyőződésem, hogy fogok én még szerepelni. Szívesen csinálnék a külföldön sikeres show-műsorok mintájára egy olyan produkciót, amiben van kulturális érték. Most nagyban dolgozunk azon, hogy megvalósítsunk egy televíziós sorozatot. Ez egy olyan sorozat lenne, ami kifejezetten a Játékszín színészeire íródik és jövőre már forgatnánk is. Ehhez próbáljuk most megteremteni a financiális és technikai hátteret” – mondta a Hír24-nek a turiból is öltözködő Németh Kristóf, aki nem árulta el, melyik csatornán futna a sorozat, csak annyit tett hozzá, nem véletlenül költözött be a színházba a Beugró.

Ez azonban még mindig sok lehetőséget felvet, hiszen a műsor több csatornán is futott, így szóba jöhet a TV2, az M1, a Cool TV és a Viasat3 is.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik