Szórakozás

Németh Kristóf örül a 63,4 milliónak

forint(2)(960x640).jpg (forint)
forint(2)(960x640).jpg (forint)

A Játékszín igazgatója nemrég bejelentette, hogy anyagilag is támogatta a színházat az EMMI kulturális államtitkársága.

A színház közleménye szerint az elmúlt közel egy évben a Játékszín megújult:

“Elismerve ezt és tekintettel a teátrum által megvalósított szakmai programra (a repertoár nagy részének megmentése, önálló felnőtt és gyerekbemutatók, karitatív akciók, sikeres bel- és külföldi vendégjátékok), a nézőszámra (2012 novembere óta 122 előadás, közel 40.000 nézővel), a közel 100 munkahely megtartására és megteremtésére illetve a további beruházásokra (új pódiumszínpad átadása, karbantartás, korszerűsítés az épületben), a Játékszín zökkenőmentes működése érdekében, a kormány ebben az évben 63,4 millió forintos támogatást biztosít a színház részére”.

A Barátok közt egykori szereplője, Németh Kristóf szerint azonban csak most jön a neheze.

“Túl vagyunk a nehezén, most jön a neheze. Egy sikeres és megerőltető év után, szeptember 14-én Művészbejáró néven átadunk egy új pódiumszínpadot, ahol beindítjuk a “Játékszín by night” programsorozatot, így egy barátságos színházi klubban és megújult, szép környezetben várjuk régi és új nézőinket a teljesen akadálymentesített épületben” – mondta a Játékszín igazgatója.

A Játékszínhez ettől az évadtól egyébként csatlakozik Andai Györgyi, Pásztor Erzsi, Vándor Éva, Oroszlán Szonja, Pikali Gerda, Benedek Miklós, Józsa Imre, Szirtes Balázs, Csizmadia Gergely és Tóth Máté is.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik