Szórakozás

Éjjel-Nappal Budapest Dia: Nem barátkozom lányokkal

A sorozat friss-szerelmes Diája sunyinak tartja a lányokat, ezért nem is barátkozik velük.

Annak ellenére, hogy egy párkapcsolatot lánnyal is el tud képzelni, Dia azt mondja, neki nincsenek barátnői, mert a lányok között csak a rivalizálás és a féltékenykedés megy egy barátságban. Sokkal jobban tud barátkozni fiúkkal, csak épp azt nem veszi észre, ha valaki komolyabban közeledni szeretne hozzá.

“Nekem nincsenek igazi barátnőim, a lányok valahogy sokkal sunyibbak, mint a fiúk. Srácok között nőttem fel, talán ezért is természetes, hogy kizárólag fiú barátaim vannak. Abszolút hiszek a fiú-lány barátságban, soha nem volt még olyan partnerem, aki korábban a legjobb barátom volt. Persze ez okoz néha bonyodalmakat is, ugyanis nekem természetes, hogy haverként poénkodok a fiúkkal és ugratom őket, másnak viszont ez úgy jön le, mintha akarnék az illetőtől valamit. Azt viszont sokszor nem is veszem észre, ha valaki nyomul rám, mert természetesnek veszem, hogy közvetlenül hülyéskedünk egymással” – mesélte a Hír24-nek Dia.

Fotó: Éjjel-Nappal Budapest

A sorozat Marcijának újdonsült barátnője azt is elárulta, ha a kémia nem működik már az első pillanatban egy kapcsolatban, akkor az később sem fog. Ez pedig kizárja nála a további ismerkedést, legyen szó akár lányról, akár fiúról.

“Nagyon fontos a kémia, mert ha ez nincs, akkor a kapcsolat sem fog működni. Előfordult, hogy bár már az első pillanatban éreztem azt, hogy ez hiányzik köztünk, mégis adtam még 1-2 találkozásnyi esélyt az illetőnek, aztán persze be kellett látnom, hogy ez időpocsékolás” – tette hozzá a mellékállásban pultosként dolgozó Dia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik