Szórakozás

Férfiként büntet az Éjjel-nappal Budapest travija

A sorozat transzvesztitája nem kellett a melegfelvonulás szervezőinek, ezért bosszút esküdött: férfiként vonul fel a rendezvényen.

Coco – valódi neve ismeretlen – sérelmezi, hogy a magyar fellépők helyett Londonból hozattak transzvesztita fellépőket a Budapest Pride szervezői. Az Éjjel-nappal Budapest travija persze a világért sem hagyná ki a rendezvényt és a hírek szerint a sorozatból több szereplő is vele tart a jeles eseményre. Coco pedig büntet – férfiruhában.

Fotó: RTL Klub

“Ezeknek a hírességeknek nagy szerepük lenne abban a küldetésben, hogy Magyarországon elfogadják a másságot. Elfogadhatatlan, hogy a melegfelvonulás szervezői angol zenekarokat hívnak fellépőnek egy olyan országba, ahol nemzetközi szinten is elismert transzvesztita sztárok, meleg és melegbarát előadók működnek. Próbáltam meggyőzni őket, hogy hazai előadókat foglalkoztassanak, de sajnos nem jártam sikerrel. Természetesen az Éjjel-nappal Budapest sztárjaival mi kimegyünk – forgatás is lesz –, de én tiltakozásul férfiként jelenek meg az eseményen” – mesélt különös bosszújáról Coco a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik