Szórakozás

Bojkottálni akarják Schoberték termékeit

Antioldalt hoztak létre a Facebookon, hogy Schobert Norbi termékeit bojkottálják.

Bojkottáljuk az Update termékeket néven hozott létre valaki egy oldalt a Facebookon, amit már több mint hétszázan lájkolnak. Az oldalon összegyűjtötték az összes negatív hangvételű cikket, de saját véleményeknek is helyt adnak, amelyek természetesen nem épp pozitívan nyilvánulnak meg a fitneszguru termékeiről. Az oldal létrehozója még Norbi szívműtétjét sem kímélte, de Rubint Rékáról sem éppen pozitív posztok szerepelnek. Az oldal mottója pedig ez: “Nekünk nem kellenek az igényes termékeid kedves Norbi!”

Bár az oldal már 2012 novembere óta üzemel, a benzinkúton is táncoló Schobert Norbi valószínűleg csak most szerzett tudomást róla és érdekes módon nem is ő, hanem egyik vidéki üzletének alkalmazottja kelt a fitneszguru védelmére Norbi saját Facebook oldalán.

“Kedves Update rajongók!!! Elképesztő és elkeserítő, amit ma találtam itt a Facebookon. Borzalmasnak, szánalmasnak tartom azokat az “embereket”, akik pusztán irigységből, gonoszságból, ilyen oldalakat hoznak létre, mint amit az alábbi linket megnyitva ti is meglátjátok Norbi, Réka és az Update életmód lehordásával foglalkozik(nak)…. Egyszerűen csak sajnálni lehet az ilyen embereket….. Én is hozzak létre egy oldalt, hogy utálom a Coop-ot, Spart vagy bármi mást, merő rosszindultból??!! Emberek, akik nem tisztelitek, amit csinálnak Norbiék, akkor inkább ne kövessétek őket…. Tudjátok mit, csináljátok, szórakoztassátok a 715 like-olót az oldalatokon… Ellentétben Rékáékkal, akik TÖBB 100EZER embert segítenek ki az egészségtelen életből, és szálljatok le róluk már végre ti csak üljetek a gép előtt nyomjátok a Hamburgert, pizzát, stb. Talán egyszer rájöttök, hogy nem kellett volna… mert mindenki azt kapja, amit megérdemel…” – írja Norbi alkalmazottja.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik