Szórakozás

Schobert Norbi, és az ő személyes varázsa

A fitneszguru külföldön sem sznoboskodik: legutóbb személyes varázsa miatt még a hajók királynőjére is meghívást kapott.

Az éppen Spanyolországban nyaraló Schobert Norbi és Rubint Réka naponta többször is megosztanak friss fotókat és apró történeteket a Facebook-közösségükkel, nehogy a lájkolók lemaradjanak valamiről. A fitneszguru tegnap arról tájékoztatott mindenkit, hogy ő bizony nem sznob. Meg arról, hogy ez konkrét előnyökkel is jár.

Fotó: Facebook

“Milyen az élet! Barátainkkal elmentünk egy hajókirándulásra. Amikor megláttam a vezetőt, aki cipelni akarta a csomagjainkat a fedélzetre, nem engedtem. Bírom én! Levettem a cipőm és szorgalmas angolommal inkább megkínáltam vezetőnket a pezsgőnkkel. Látta, nem sznobok vagyunk és összebarátkoztunk. Na ki volt Ő? Kim Tanner, A Queen Mary elsőtisztje! A fotóit is megmutatta. 3 hónap szabin van, hajózgat és mi kifogtuk! Meghívott ősszel minket a hajók királynőjére! Hamburgban vesz fel! Tanulság? Isten szeret! Soha nem tudod kivel beszélsz! Légy közvetlen és barátságos! Aki ismer, tudja milyen vagyok” – írta ki a Baleár-szigetek körül hajókázó Norbi.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik