Szórakozás

Fia újjászületésében hisz Andy Vajna

Bár Andy Vajna élete szerelmének nevezi újdonsült feleségét, közeli ismerőse szerint van még egy asszony, aki a producer számára nélkülözhetetlen.

Az újdonsült házaspár egyik ismerőse szerint élete szerelmének nevezte Andy Vajna Timit. A producer közeli ismerőse szerint azonban van egy nő, aki már évek óta betölti a legfontosabb asszony szerepét a parókakészítőből lett Vajna életében. Ő pedig nem más, mint Cecilia Mong, vagyis Ceci, ahogy Andy hívja. A volt feleséget Timinek is bemutatta, a két nő pedig a hírek szerint azonnal megtalálta a közös hangot.

“Andy máig Ceci közelében él, és mindennap beszélnek egymással. Számára az első felesége mindig is az egyik legfontosabb nő lesz az életében. Nagyon szereti Cecit, aki máig intézi az ügyeit, és legjobb barátként lelkileg is támogatja Andyt” – mondta a producer közeli ismerőse a BEST magazinnak.

A BEST szerint a volt házaspárt egyetlen közös gyerekük Justin elvesztése még közelebb hozta egymáshoz. Közösen emeltek az emlékére egy különleges síremléket a sztárok temetőjének is nevezett Westwood Village Memorial Parkban, és hoztak létre egy kínai iskolásokat támogató alapítványt, melynek ügyeit szintén Ceci intézi. És mivel mindketten hisznek a lélekvándorlásban, közösen választották ki a sírfeliratot is: Kahlil Gibran arab költő újjászületésről szóló sorait.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik