Szórakozás

Fiatal pasi vette kezelésbe Vajna Tímeát

palacsik-timea(210x140)(2).jpg (palácsik tímea)
palacsik-timea(210x140)(2).jpg (palácsik tímea)

Magyar versenyzőtől tanult jetskizni az esküvő előtt Vajna neje.

Andy Vajna immár hivatalosan is Vajna Tímea névre hallgató felesége nem bízta a véletlenre, hogy nászútján igazi profi módjára szelhesse a habokat Bora Bora szigetén. Mint ahogyan arról a StoryOnline beszámolt, az újdonsült házaspár ugyanis oda utazott nászútra. A mézeshetekre azonban Timi szeretett volna profi mód megtanulni jetskizni, ezért egy fiatal magyar versenyző, Gacsal Balázs segített neki megtanulni a fortélyokat.

“Tímea egy jetskibemutatóra érkezett Dunaharasztiba és engem kértek meg, hogy néhány dolgot mutassak meg neki és a barátnőjének. Kicsit kialvatlan, de kedves és türelmes tanítvány volt Timi, ráadásul gyorsan ráérzett a jetek speciális kanyartechnikájára. Elmondása szerint nem először jetskizett, de fékkel is rendelkező jeten még ő sem ült. Körbevittük a szervizben is, mert hiszem, hogy aki megérti a jetski működési elvét, általában könnyebben válik ügyes sportolóvá” – mesélte a stop.hu-nak az edző.

A fiatalember arról nem beszélt, vajon Andy Vajna is részt vett-e az oktatásokon, hogy rajta tartsa a szemét ifjú aráján.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik