Szórakozás

Berki Krisztián: Még mindig vastag a képemen a bőr


Az egykori Fradi-vezér tényleg nem foglalkozik a kritikákkal, az sem zavarja, ha megszólják azért mert luxusban él.

Mint azt korábban megírtuk, Berki Krisztián is szerepel majd a TV2 legújabb sztárreality műsorában, az Édes életben. Az egykori Fradi-vezért nem zavarja, hogy a műsorában azzal is szembesülnek a nézők, hogy milyen luxusban él.

“12 éves koromban költöztem el otthonról. Azóta folyamatosan dolgozom és arra törekszem, hogy mindenünk meglegyen ami fontos, ugyanakkor nem hajszolom az anyagi javakat. Az irigyekkel pedig nem foglalkozom, azért még mindig vastag a képemen a bőr. Amúgy is azt gondolom, hogy aki tévében szerepel, annak bírnia kell a kritikát” – mondta a Hír24-nek .

Berkinek egyébként az utóbbi időben nincs sok szabadideje, gőzerővel készül ugyanis a jövő évi testépítő versenyekre.

“Jelenleg 117 kiló vagyok a cél pedig a 97 kiló. A magyar versenyen is szeretnék indulni csak más kategóriában, mint tavaly. Remélem idén is sikerül nyerni, régi vágyam teljesülne ezzel. Sokan azt gondolják, hogy tiltott szerek nélkül nem lehet eredményeket elérni, pedig ez nincs így. A táplálékkiegészítőket természetesen széles körben fogyasztom, de nem kokszolok. Elképesztően kell figyelni az étkezésre, a megfelelő mozgásra, és az edzésre is” – tette hozzá a sportoló.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik