Szórakozás

Ezt üzeni a külföldieknek Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban színésznője megmondta tutit.

Nemrég a brit Daily Express magazin érdekes összeállítást közölt Magyarországról. Tíz pontban felsorolták, hogy mit érdemes tudni hazánkról. Például megemlítették, hogy a magyarok csak a béke kategóriában nem nyertek Nobel-díjat.
Ennek kapcsán megkértük Szabó Zsófit, hogy ő is állítsa össze a saját, Top 5-ös listáját. A Jóban Rosszban szerelmes színésznője szerint a következő dolgokat érdemes tudni hazánkról:

“A vizeinket feltétlenül kiemelném. Óriási élmény ellátogatni a Balatonra vagy bejárni a Duna-partot. A tavak, források, fürdők pedig egyszerűen csodálatosak. Nem csoda, hogy olyan sokan jeleskednek a vízi sportokban”

“A magyar népmesék is különlegesek. A gyerekek ennek köszönhetően tudják, hogy történhetnek rossz dolgok, de végül azért a jó győzelmeskedik. Arról már nem is beszélve, hogy nem csak olvasni jó ezeket a történeteket, de hallgatni is, főleg ha az apukám meséli”

“Valóban lovas nemzet vagyunk. Én is nagyon szeretek lovagolni, de sajnos mostanában nincs sok időnk erre. Viszont mindenkinek meg kellene tapasztalnia, hogy milyen élmény megismerni mondjuk egy igazi gidrán lovat. Az egyik tenyésztett lófajtánk, gyönyörű, szabad és nemes”

“A magyar nyelvben találhatóak a legszebb szavak. Kiráz a hideg, ha Latinovits Zoltán egyik szerelmes levelére gondolok, amit Ruttkai Évának írt. Ebben található a „szeretetkötél” szó, aminél szerintem kevés csodálatosabb fogalom létezik”

részlet a szerelmeslevélből:  Meleget kell egymásra fújnunk. Szeretetkötelekkel kell összekötnünk magunkat. Hideg a világ. Kihunynak a tüzek. Kell a tűz. Kell a fény. Kellünk egymáshoz.

“Ez a külföldi sorozatrajongókat biztos érdekelné: egyedülálló a világon, hogy Magyarországon dupla epizódokkal jelentkezik egy napi sorozat. Szóval a Jóban Rosszban stábja, az íróktól a sminkeseken át a színészekig páratlan dolgot tesz.”

fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik