Szórakozás

Milliárdosnak segített Joshi Bharat

Joshi Bharat úgy érzi, hogy segítenie kell azoknak, akik keresik a helyüket a világban. Legutóbb például egy milliárdos üzletember kérte tanácsát és a műsorvezető nemcsak a párkapcsolatát hozta rendbe, de megváltoztatta a férfi szemléletét.

A szeptemberi Csupa Nő kiállításon több TV2-ös sztár mellett, Joshi Bharat is a női lélek rejtelmeiben mélyül el. Interjút készít többek között Tatár Csillával, Gubás Gabival, illetve Falusi Mariannal is.
Kíváncsiak voltunk Joshi Bharat szerint mi lehet a probléma a nőkkel és a férfiakkal. Miért nem találják a helyüket a világban?

„Ez egy nagyon összetett dolog. A nők önértékelési problémája kihat a karrierjükre, a magánéletükre, párkapcsolatukra. A testre helyezik a hangsúlyt és sokan azt gondolják, hogy ha elérik a „szépségideált” akkor minden rendben lesz, de tévúton sosem találják meg a boldogságot. Ebből az erdőből kellene őket kihozni. Ebben a harcban a férfiak sem tudnak segíteni. Ugyanis ők sem mernek határozottak és erősek lenni, ma már sokszor a nők kezdeményeznek a teremtés koronái pedig még udvarolni sem akarnak. Azt érzik, hogy meg kell felelni, ezért hajszolják a pénzt, amiből különböző kütyüket, vagy luxusterméket vásárolnak, aztán azért hajtanak, hogy mindezt fenntartsák. Ez csak látszat, ezt kellene mindenkinek megértenie” – mondta a Hír24-nek Joshi Bharat, akinek korábban egy milliárdos üzletember is kikérte a segítségét.

„Az úrnak, akinek nem árulhatom el a nevét, az volt a legnagyobb félelme, hogy a gyönyörű barátnője csak a pénzéért szereti. Pedig a lány tényleg szerelmes volt. A kapcsolatot szinte a sírból hoztuk vissza és azt hiszem, hogy sikerült átbeszélnünk az okokat. A pénznek csak egy eszköznek kellene maradnia, nem szabad, hogy az irányítsa az életünket. Lehet, hogy ez közhelynek tűnik, de igaz a boldogság a belső útkereséssel kezdődik”

fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik