Szórakozás

Vasszigor az örömlányokkal, és kuncsaftjaikkal szemben

Frankó Máté

2013. 08. 13. 12:59

Három hónapja, az országos rendőrfőkapitány utasítására a hazai rendőri szervek kiemelt figyelmet fordítanak a prostitúcióval összefüggő jelenségek visszaszorítására. Eddig 769 szabálysértési és nyolc büntető feljelentés a mérlegük.

Még májusban adott utasítást Papp Károly országos rendőrfőkapitány a magyar rendőri szerveknek arra, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak a tiltott kéjelgéssel összefüggő törvénytelenségek visszaszorítására. Az elmúlt három hónapban a rendőrség 769 szabálysértési és nyolc büntető feljelentést tett prostitúcióval összefüggő bűntettek miatt. 385 esetben bíróság elé állították az elkövetőket, 325 esetben helyszíni bírságot szabtak ki az egyenruhások. Közbiztonsági őrizetbe 27-en, szabálysértési őrizetbe 384-en kerültek.

Az éjszakai pillangók mellett, a kuncsaftokat, és a futtatókat is büntették. Szexuális szolgáltatásra felhívás tilalma szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök hat alkalommal szabtak ki helyszíni bírságot. Kitartottság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy esetben előállították, egy esetben bűnügyi őrizetbe vették az elkövetéssel gyanúsítható személyeket, egy főt pedig feljelentettek.

A kerítőkre is lecsapott a rendőrség szigora. Kerítés miatt négy főt fogtak el, hét főt előállítottak, hét embert bűnügyi őrizetbe vettek, hét fővel szemben pedig feljelentést tettek.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.