Szórakozás

Julia Roberts a súlya miatt alázza a húgát

Julia Roberts (julia roberts, )
Julia Roberts (julia roberts, )

A kollégák által kegyetlen dívaként emlegetett Julia Roberts nemcsak a forgatásokon, de otthon is szívtelen, amivel tönkre vágta húga lelkivilágát.

A manapság Khloé Kardashian-effektusként emlegetett jelenség, vagyis amikor valakinek minden családtagja szép, csak ő maga nem, régen is létezett, és sokak életét megkeserítette. Köztük Nancy Motesét, aki Eric, Lisa és Julia Roberts fiatalabb féltestvére. Nancy-nek csak az anyukája közös a Roberts testvérekkel, és balszerencséjére, nem a mama hordozta a csodás külsőért felelős géneket. Így Motes mostohatestvérei árnyékában volt kénytelen élni. Sőt Julia nemcsak elhomályosította, de egész életükben szidta és csúfolta a súlya miatt. Ettől Nancy csak depresszióba esett, és még többet evett. Így volt, amikor majdnem 130 kilót nyomott, és ez természetesen még keményebb és kegyetlenebb kritikákat váltott ki Juliából. Az Oscar-díjas Roberts még azt sem engedte húgának, hogy kipróbálja magát Hollywoodban, mert nem akarta, hogy mindenki megtudja, mennyire kövér a testvére. A rokoni ellenérzésektől pedig lelkileg teljesen tönkrement Nancy.

Ám ugyanakkor Julia jobbá is tette az életét, hiszen elérte, hogy húga meg akarjon felelni neki, ezért gyomorgyűrűt tetetett be, amitől lefogyott. Ma már csak olyan hetven kiló körül van, Julia segített munkát találni neki az Álomgyárban, és a szerelem is rátalált. Bár a nagy örömébe megint beletörölte a lábát szupersztár nővére, aki ellenzi a házasságát, és nem hajlandó még találkozni sem a párjával.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik