Élet-Stílus

22 éve próbál kislányt szülni, eddig 12 fia lett

siro-kisbaba(960x640)(2).jpg (kisbaba, )
siro-kisbaba(960x640)(2).jpg (kisbaba, )

A michigani édesanya immár 22 éve szünet nélkül vagy várandós, vagy szoptat, vagy pelenkázik.

„Azt reméltük, hogy a 12. már tényleg lány lesz. Ez egy szerencsés szám, szerencsét hozhatott volna nekünk is, de végül nem így lett” – mondta a Today.comnak az édesanya, Teri Schwandt. Az asszony elárulta, mivel férje, Jay és ő is nagy családból származik, magától értetődő volt, hogy nekik is sok gyerekük lesz, ilyen sokra azonban még ők sem mertek gondolni az elején.

18 éves korukban házasodtak, és már az egyetem alatt megszületett első gyerekük Tayler, akit az évek során még tíz fiú követett: a 17 éves Zack, a 16 éves Drew, Brandon, aki 14 éves, valamint a 11 éves Tommy, a 10 éves Vinny, a 8 éves Calvin, a 6 éves Gabe, az 5 éves Wesley, a 3 éves Charlie és a 19 hónapos Luke.

Ebbe az amúgy sem kicsi családba érkezett meg a napokban 12. fivérük, Tucker. A szülők csakúgy, mint eddig mindig, most is csak a szülés után tudták meg a gyermekük nemét, mert nem szerették volna elrontani a természet meglepetését. Teri egyébként azt mondja, nem csalódott: „Biztos vagyok benne, hogy Tucker remekül beilleszkedik majd a csapatba, nem lesz semmi gond.”

Arra a kérdésre, hogy mennyi gyerekük lenne, ha időközben született volna egy lányuk, Jay és Teri azt mondta: biztos nem lett volna tizenkét gyerekük, a tizediknél ugyanis megálltak volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik