Szórakozás

Így romantikázik Schmuck Andor a Szigeten

A Hír24 fotósának sikerült megörökítenie Schmuck Andort és egyetemista szerelmét Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényén.

Mint ahogyan azt a Hír24 elsőként megírta, Schmuck Andor újra megnősülhet. A politikus szíve választottjával elsőként tegnap a Sziget Fesztiválon jelent meg nyilvánosan. Amikor Andor és a 21 éves Linda megérkeztek a rendezvényre, minden tekintet azonnal rájuk szegeződött. A pár az újságírókkal jó előre közölte, hogy a magánéletéről nem nyilatkozik. Azt mondták, csak a rendezvényt szeretnék élvezni.

Fotó: Berecz Valter

“Én minden évben kilátogatok a Szigetre, így természetes volt, hogy idén is jövünk. Linda is nagyon örült a dolognak, valószínűleg egész héten kint leszünk” – mondta a Hír24-nek Andor, aki még a fesztivál kedvéért sem változtatott öltözködési szokásain: öltönyben érkezett a félmeztelen fiatalok közé.

Fotó: Neményi Márton

“Többen megjegyezték, hogy öltönyben nem adhatja át teljesen magát az ember a fesztiválélményeknek, és ezt teljesen aláírom. Sajnos ma munkából jöttem, de holnap remélhetőleg már lesz lehetőségem átöltözni” – tette hozzá Andor, aki ezután jövendőbelijével egy sajtótól elzárt részen élvezte a Cipő emlékkoncertet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik