Szórakozás

Metzker Vikire kerül még állat

A korábban az év playmate-je címet elnyerő lemezlovas nem tart attól, hogy elcsúfítja magát: teletetováltatja mindkét karját.

Metzker Viki eddig nyolc tetoválással büszkélkedhet, mindegyik a karjain kapott helyet. A szexi lemezlovas ugyanis nem tetováltat máshová, így azt is elképzelhetetlennek tartja, hogy intim helyre tetováltasson.

“Mind a nyolc tetoválásom a karomon van és nem is tervezek máshová. Három angol nyelvű idézet van rám tetoválva, egy a szerelemről szól, a másik kettő pedig olyan gondolat, ami rám jellemző, de ezt éppen ezért nem mondom el. A bal karomon elkezdtünk egy virágos-állatos témát, eddig néhány színes virág és egy leopárd van rajtam, de kerül még rám állat: még egy leopárd, egy tigris vagy egy antilop. Eddig négy tetoválómester dolgozott rajtam, de Balázzsal, aki a leopárdot is csinálta, nagyon elégedett vagyok. Pedig még az LA Ink-ben is tetováltattam, ahol egy fülhallgatót varrtak a csuklómra” – mesélt bőrbe varrt ábráiról a Hír24-nek a szexi DJ, aki DJ-ként soha nem venné le a melltartóját.

Fotó: Facebook

Viki egyébként egyáltalán nem tart attól, hogy a tetoválásai tönkretennék nőiességét, bár nem egyszer kapott már negatív kritikát.

“Nem gondolom, hogy nőietlen lenne a tetoválás, Megan Foxnak és Angelina Jolienak is van jó néhány, mégis nőiesek, maximum látszik rajtuk, hogy extravagánsak és bevállalósak. Volt, aki azt mondta nekem, hogy ezzel eltorzítom magam, de ezzel nem értek egyet. Egyébként pedig én vagyok a saját bőröm és a saját testem ura, hogy mit teszek magammal, az csakis rám tartozik. A nagypapámnak is vannak tetoválásai és nem viszolygom attól, hogy valakinek idős ember létére tetoválásai vannak” – fejtette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik