Szórakozás

Pöttyös lett és majdnem leégett Metzker Viki

Metzker Viki (Metzker Viki)
Metzker Viki (Metzker Viki)

A volt Playmate az elmúlt öt napban háromszor volt az ügyeleten, hogy durva csalánkiütését kezeltesse, és ráadásul adventi koszorúja is felgyulladt.

Rájár a rúd Metzker Viktóriára. A szexi modellen először ezelőtt öt évvel jöttek ki csalánkiütések, akkor fulladásos rohama miatt kórházba is került. Már azt hitte, hogy megúszta a betegségét, de néhány nappal ezelőtt ismét megjelentek rajta a viszkető piros foltok.

„A csalánkiütések az egész testemet beborítják. Rettentően viszketnek, de ha vakarom őket, akkor tovább terjednek és még rosszabb lesz. Eddig háromszor kellett elmennem az ügyeletre a kibírhatatlan érzés miatt, kétszer pedig szteroidos gyulladáscsökkentő injekciót is adott az orvos” – mondta Metzker Viki, aki attól tart, hogy a fulladásos roham megismétlődik majd.

A Playmate-ből lett lemezlovas nem tudja, hogy mi okozhatja nála a rejtélyes kiütéseket, ezért hamarosan allergológussal fogja kivizsgáltatni magát. A csúnya foltokat okozhatja bármilyen étel, ital, növény, fém, vagy akár tisztálkodási szer is. Vikinek azonban nem csak emiatt fáj a feje. Nemrég adventi koszorúja is felgyulladt, amikor leégett rajta az egyik gyertya, de szerencsére hamar el tudta oltani a kis tüzet, így az nem terjedt tovább az egész lakásra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik