Szórakozás

Marhatolvajokat fogtak a vásárhelyi és a szentesi rendőrök

Marha (marha, szarvasmarha, )
Marha (marha, szarvasmarha, )

A csongrádi és felgyői tolvajok az elmúlt hetekben összesen tíz marhát vittek el Hódmezővásárhelyről, Mindszentről illetve Felgyőről, több milliós kárt okozva ezzel a gazdáknak.

Egy újabb bűncselekmény előkészületei közben fogták el a hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók azt a három férfit, akik az elmúlt hetekben tíz marhát vittek el hódmezővásárhelyi, mindszenti és felgyői tanyákról, legelőkről. Apa és fia, egy 51 éves felgyői és egy 22 éves csongrádi férfi, valamint sofőrködésre felbérelt társuk, egy 26 éves csongrádi férfi bérelt teherautóval járta a környéket, abba hajtották be az eltulajdonított állatokat. A hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók egy jószágot foglaltak le a tetten érést követően. A többit a gyanúsítottak már feldolgozták vagy értékesítették. A lopásokkal több millió forintos kárt okoztak.

Cs. Pétert, Cs. Bencét és K. Norbertet a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt őrizetbe vette. A velük szembeni további kényszerintézkedésekről ma délután dönt a bíróság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik