Magyaros ízek Kabulban

A gulyásleves és a marhapörkölt volt a sláger kabuli nemzetközi reptéren tartott főzőesten.

Korábban a témában:

Nemzetközi főzőestet tartottak a Kabul Nemzetközi Repülőtéren, ahol is a magyar kontingens tagjai a hazai konyha jellemző ételeit szolgálták fel a táborban szolgálatot teljesítő katonáknak.

Forrás: Bocskaidandár.hu/Facebook

A zömében vásárhelyi fegyveresekből álló MH Kabul Nemzetközi Repülőtér Őr-és Biztosító Kontingens, valamint az MH Nemzeti Támogató Elem tagjai közel 100 kiló marhahúsból, 7 bográcsban pörköltet és gulyáslevest készítettek, de egy kóstolóval egybekötött gasztronómiai kiállítás keretében a legnépszerűbb magyar húskészítményeket is bemutatták a mintegy 1500 fős tábor személyzetének.

Forrás: Bocskaidandár.hu/Facebook

Jocelino Rodriges ezredes az őrzés-védelmi erők portugál parancsnoka a remek szervezésért köszönetét fejezte ki Apáti Zoltán ezredesnek, az MH KNR ŐBK parancsnokának hozzátéve, Magyarország büszke lehet arra, hogy ilyen katonái vannak, mint akik itt most Afganisztánban szolgálnak.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.