Szórakozás

Magyaros ízek Kabulban

Frankó Máté

2013. 08. 05. 10:13

A gulyásleves és a marhapörkölt volt a sláger kabuli nemzetközi reptéren tartott főzőesten.

Korábban a témában:

Nemzetközi főzőestet tartottak a Kabul Nemzetközi Repülőtéren, ahol is a magyar kontingens tagjai a hazai konyha jellemző ételeit szolgálták fel a táborban szolgálatot teljesítő katonáknak.

Forrás: Bocskaidandár.hu/Facebook

A zömében vásárhelyi fegyveresekből álló MH Kabul Nemzetközi Repülőtér Őr-és Biztosító Kontingens, valamint az MH Nemzeti Támogató Elem tagjai közel 100 kiló marhahúsból, 7 bográcsban pörköltet és gulyáslevest készítettek, de egy kóstolóval egybekötött gasztronómiai kiállítás keretében a legnépszerűbb magyar húskészítményeket is bemutatták a mintegy 1500 fős tábor személyzetének.

Forrás: Bocskaidandár.hu/Facebook

Jocelino Rodriges ezredes az őrzés-védelmi erők portugál parancsnoka a remek szervezésért köszönetét fejezte ki Apáti Zoltán ezredesnek, az MH KNR ŐBK parancsnokának hozzátéve, Magyarország büszke lehet arra, hogy ilyen katonái vannak, mint akik itt most Afganisztánban szolgálnak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Mérk, 2017. április 4.
Koncányi Zsoltné, a Nő az esély című program tanulója viszi a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Harmónia Egyesített Szociális Intézményben Mérken 2017. április 4-én. Nő az esély címmel 7,5 milliárd forint keretösszegű pályázati program indult áprilisban mintegy kétezer, nagyrészt roma nő és pár férfi képzésének és foglalkoztatásának segítésére.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.