Szórakozás

Palácsik nem hívta meg a nagymamáját az esküvőre

Saját nagymamája sem tud semmit Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvőjéről, sőt állítása szerint Timi édesanyjával sem beszél a részletekről.

Mint arról korábban már beszámoltunk, hatalmas titkolózás övezi Andy Vajna és Palácsik Tímea közelgő hollywoodi álomesküvőjét. A luxuslagzi részleteitől azonban még a legközelebbi családtagok sem tudnak semmit, sőt, Timi a nagymamáját meg sem hívta a lakodalomba.

Fotó: Szabó Lilla

“A lányomék egyébként sem beszélnek ilyesmiről, még az időpontot sem árulták el nekem, én meg nem foglalkozom az esküvővel. Ké szülni sem készülök, mert nem hívtak meg. Eddig legalábbis nem” – mondta a Blikknek Palácsik nagymamája, Marika néni, aki azt is hozzátette, lánya, azaz Timi éldesanyja sem tud semmit a közelgő eseményről. – “Szívesen mennék, ha meghívnak, de ez még nem történt meg. Kérdezem is mindig a lányomat, hogy mi van Timivel, az esküvővel, de azt mondja: ő sem tud semmit! Nem szólhat senki bele a gyereke életébe, én sem tettem. A lányomat is arra kérem, ne szóljon bele Timike dolgaiba. Azt hiszi, hogy minden szülőnek tetszik az éppen aktuális vőnek vagy menynek való? Nem bizony, de ha ők egymást választották, akkor nekik biztosan jó!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik