Szórakozás

Bódi Gusztiék afrikai babát fogadnak örökbe

Két fiúk és négy unokájuk mellé fogadnák örökbe a kislányt, akit már meg is néztek.

Bódi Guszti és felesége, Margó nagy elhatározásra jutottak: belevágtak az örökbefogadási procedúrába. Nem is akárhonnan készülnek örökbefogadni: egyenesen Afrikáig mentek, ahol megnéztek egy kislányt, aki nagyon rossz körülmények között él.

“Külföldön jártunk, és megnéztünk egy kislányt, akiről a szülei nem tudnak gondoskodni. Rettenetesen szegény a család, sok gyerekük van. Ez a baba még csak pár hónapos. Ha Afrikában marad, akkor bizony nincs túl sok remény arra, hogy egészséges felnőtt legyen belőle. Az egész család beleélte magát a dologba, az unokák is nagyon szeretnék, ha jönne egy kicsi a családba. Egyelőre még csak az elején tartunk az eljárásnak, reméljük, sikerrel járunk” – idézte a Stop.hu Margót, aki azt is elárulta, a kislányt Lvónak hívják.

Fotó: RTL Klub

Nem Bódiék az egyetlenek, akik Angelina Jolie nyomdokába lépnek és külföldi örökbefogadással is próbálkoznak: néhány hónapja Vámos Erika mesélt a Hír24-nek arról, hogy nem csak Magyarországon indította el az örökbefogadást, hanem Sri Lankán is próbálkozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik