Szórakozás

Megműtötték a Jóban Rosszban doktorát

A Csillagvirág klinikán számos műtéten vett már részt Kembe Sorel. A sorozat Józsi doktora most élesben is kipróbálta, milyen egy orvosi beavatkozás. Igaz, ezúttal páciensként érkezett egy lézeres szemműtétre, hogy elbúcsúzzon a szemüvegtől és a kontaktlencsétől. A tíz perces beavatkozásnak köszönhetően Sorel ma már olyan tökéletesen lát, mint egy sas.

Kembe Sorel hat éves kora óta hordott szemüveget, amit tinédzserként kontaktlencsére váltott. A láthatatlan megoldás azonban egyre többször bosszúságokkal járt. A Jóban Rosszban színésze két hónapja kötőhártya-gyulladást kapott, így rászánta magát, egy életre megszabaduljon tőle. A megoldást egy lézeres szemműtét jelentette.

„Nem nagyon volt időérzékem, miután befeküdtem a székbe. Kaptam érzéstelenítő cseppeket, így csak furcsa volt, hogy a szememhez nyúltak.” – árulta el Kembe Sorel. – „Egy-két órát könnyezett a szemem, utána aludtam egy kicsit és ébredés után már éles volt minden. Tökéletesen látok végre, megérte az izgalom. Csepegtetnem kellett egy darabig műkönnyet és gyulladáscsökkentőt, meg persze víz sem érhette a szememet, és nem dörzsölhetem, de ezt leszámítva minden tökéletes volt már a műtét után. Mondhatni sasszemmel látok. Azóta sem hiszem el, hogy már nincs szükségem szemüvegre és lencsére. A kontrollon kiderült, hogy 125%-os a szemem, jobb, mint az eredeti.” – tette hozzá a Jóban Rosszban Józsija.

„A páciens már a műtét után fél nappal tud számítógépet használni, televíziót nézni és olvasni. Tíz perces a beavatkozás és nagyon gyors az eredmény. Sorel is a műtét estéjén már tökéletesen látott és csak apró óvintézkedéseket kellett tennie. Például, figyelnie kellett arra, hogy a kislánya nehogy belekapjon a szemébe. Érdemes ezt a műtétet vállalnia annak, aki tökéletesen szeretne látni.” – árulta el Dr. Fekete Orsolya, a Sasszemklinika refraktív sebésze.

Sorel minden pozitív tapasztalata ellenére reméli, műtőben már csak a Csillagvirág klinikán jár, azonban erre is várni kell még. A Jóban Rosszban a nyári szünet után augusztus 26-án tér vissza a TV2 képernyőjére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik