Szórakozás

Titkos amerikai filmben kapott szerepet Árpa

arpa-attila(650x433)(2).jpg (árpa attila, )
arpa-attila(650x433)(2).jpg (árpa attila, )

Szupertitkos amerikai filmben szerepel, dolgozik az Argo 2 folytatásán és ő az Amerikaifutball-szövetség elnöke - zajlik az élet Árpa Attila körül és amióta kiderült, hogy pénzt kapott a Filmalaptól a régi ismerősök is feltűntek.

“Tényleg nincs sok szabadidőm, de a családom szerencsére megérti” – mondta Árpa Attila, aki nagyon örül annak, hogy idén végre elkészítheti az Argo2 folytatását. Érdekes, hogy amikor kiderült, hogy támogatást nyert a filmalaptól, akkor rögtön megkeresték a régi ismerősök, sőt szponzorok is.

“Megmondom őszintén, hogy több szponzort is visszautasítottam, mert nem akarom, hogy csak reklámokról szóljon a film. Ettől függetlenül folyamatosan tárgyalok partnerekkel és lassan már körvonalazódik a szereplőgárda is” – mondta Attila a StoryOnline-nak, aki azt is megosztotta, hogy egy nagyszabásű amerikai filmben kapott szerepet (állítja több szövege lesz, mint a korábbi produkciókban).

“Ez a két munka nagyon sokat jelent nekem, és az is, hogy az Magyar Amerikaifutball-szövetség elnöke lehetek. Mert akkor jó, ha zajlik az élet” – tette hozzá.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik