Szórakozás

Meg akarták verni VV Évát

Az egykori valóságshow szereplő szerint majdnem tettlegességig fajult szombati vitája párjával, ezért visszamenekült az elvonóra.

Pár napja még arról mesélt VV Éva, hogy Gábor mellett végre lenyugodott és biztonságban érzi magát. Ehhez képest a Bors most arról ír, hogy egy éve tart már a se veled, se nélküled kapcsolat közöttük. Sőt, most szombaton majdnem tettlegességig fajult a vita a pár között. A problémát állítólag az okozta, hogy Gábor sok mindenben hazudott, például nem is szolgált a légióban, pedig korábban ezt állította. A hírek szerint a partin Éva fülébe jutott az is, hogy párja folyamatosan valótlanságokat híresztel róla.

“Valóban így van, sok dologra fény derült Gáborral kapcsolatban, amikről korábban nem tudtam. Abban is biztos vagyok, ha a többiek nincsenek ott, akkor bántalmazás miatt megint a balesetin kötök ki. Soha többé nem akarom őt látni” – mondta a Borsnak Éva. Gábor azonban azt mondta a napilapnak, hogy nem is vesztek össze és továbbra is együtt vannak. Hogy mi az igazság, azt csak ők ketten tudják..

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik