Szórakozás

Hujber példaképnek tartja magát

Úgy gondolja, nemcsak mentsége volt az érettségi bizonyítvány vásárlására és diplomája meghamisítására, de másoknak is példaként szolgálhat.

Hujber Feri állítása szerint csak kétségbeesésében vásárolta meg az érettségijét és másolta a diplomáját, de ma már büszke is erre. Azt mondja, nem érdekli, ha felelősségre vonják tettéért, mert egyáltalán nem ért egyet a büntető törvénykönyvben foglaltakkal.

„Azt is csak emberek írták, ők pedig tévedhetnek. Nem tartom magam tanítónak, de nem csodálnám, ha sokan elkezdenének úgy élni, mint én, és levennék az álarcukat” – fejtette ki a Borsnak Hujber Feri.

Fotó: TV2

Hujber szerint a megcsalást is csak a nagy többség értelmezi félre.

„Szerintem a megcsalás és a hűség sokkal tágabb fogalom. Például megcsalás az, ha olyasvalamire kényszeríted a társad, amit ő nem akar. Mindannyian mindennap megcsaljuk a párunkat például azzal, ha olyan programra visszük el, ahova ő nem akar menni. A gyerekünket is megcsaljuk, ha annak ellenére elzavarjuk reggel dolgozatot írni, hogy tudjuk, megbetegítette magát, mert retteg a tanártól” – vélekedik Hujber Feri, aki még szexklubokban is kereste a boldogságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik