Szórakozás

Hujber felesége bevallotta: ő is félrelépett

Szerinte sem olyan rossz dolog a félrekacsintás, többször ki is próbálta.

Úgy tűnik, ez a vallomások ideje a Hujber házaspárnál. Miután Hujber Feri sokkolta a népet nyitott házasságról szóló szemináriumával és vallomásával a megvásárolt érettségijéről és plágiumdiplomájáról, most felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia érezte úgy, hogy itt az idő a kipakolásra. Gyorsan be is vallotta a Life.hu-n Szily Nórának adott interjújában, hogy őt bizony sem sajnálni, sem félteni nem kell, mert nem maradt adósa kikapós férjurának.

“Nekem ugyanúgy jutott a szabadságból. Az egy dolog, hogy nagyon hosszú ideig én nem léptem ki rajta, aztán néhányszor megtettem. Isten látja a lelkemet, kár lett volna kihagyni, de ne essünk túlzásokba. Én sem hiszek az örök hűségben. Pont ezért nem ér össze a jegygyűrűm sem. Ez nem is hangzott el az esküvői fogadalmunkban. Nekem ő olyan, mint a drog. Függővé váltam tőle” – fejtette ki Cynthia.

A kép korábban készült
Fotó: RTL Klub

Hujber felesége azonban tagadta, hogy fizikai bántalmazás is lett volna köztük, vagy férje megalázta volna, viszont azt elismerte, hogy többször a hideg futkározott a hátán attól, ahogy a színész beszélt vele.

“Ő engem soha nem bántott fizikailag. A stílusról van szó. Ismered Ferit. Borzasztóan vehemens ember és nagyon nehéz kezelni egy idő után. Előjönnek belőle a sárkány-energiák, és te csak állsz vele szemben és tágra nyílt szemekkel nézel. Egy idő után úgy érzed, hogy már nem kapsz levegőt, hogy megőrjít – ilyenkor értem, amit mond, de ahogy kommunikál, attól a hideg futkos a hátamon és legszívesebben kifutnék a világból. Ebből lett elegem” – mesélte Cínthia, aki még azt is kénytelen volt eltűrni, hogy férje szexklubokban múlatta az időt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik