Szórakozás

Megosztó személyiség lesz a brit trónörökös

vilmos és katalin (vilmos és katalin, )
vilmos és katalin (vilmos és katalin, )

Szerencsés csillagzat alatt született, de mégis megosztó személyiség lesz, és egy baleset is éri majd a királyi bébit - legalábbis a jós szerint.

A Hír24 kérésére Frabato boszorkány nagymester megnézte, milyen jövőre számíthat a tegnap született brit trónörökös.

“Tegnap telihold volt, ami azt jelenti, hogy a fiú egész életében felső segítséget fog kapni, mindenben támogatják majd az égiek. Szerencsés csillagzat alatt született, ugyanis ez az energia minden hónapban megújul majd, és pozitív erővel tölti fel őt” – kezdi Frabato.

Fotó: Northfoto

A boszorkány nagymester kiszámolta az egyelőre névtelen baba küldetésszámát is: a pontos születési dátum alapján a kicsi száma a nyolcas, ami szintén jó jel. Eszerint ugyanis a kicsi kiváló szervező- és irányítóképességgel fog rendelkezni, nagy hatalmi ambíciókkal. A közösség javára fog tevékenykedni, ugyanis a jós szerint hiába született gazdag családba, nem fogja önző módon érdekelni a pénz.

Amíg mások problémáinak megoldásán aggódik majd, a saját élete nem lesz fenékig tejfel. Frabato szerint a kicsi megosztó személyiség lesz. Sokan fogják imádni vagy utálni, de egész biztosan nem fogják úgy szeretni őt az emberek, mint Dianát. Sőt, a magánéletében sem lesz túl sikeres: nehezen fogja megtalálni élete párját.

A jóslat szerint a trónörökös hosszú életű lesz, nem sok dolog fogja meggátolni céljai elérésében. Egyedül 14 éves kora környékén számíthat egy nagyobb balesetre.

Meglátjuk, mi válik be a jövendölésekből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik