Szórakozás

Katalin hercegnő hamarabb lesz anya?

katalin-hercegno(650x433)(2).jpg (katalin hercegnő)
katalin-hercegno(650x433)(2).jpg (katalin hercegnő)

A királyi család mindentudói azt suttogják, hogy Katalin és Vilmos babája hamarabb fog megérkezni, mint azt az alattvalók várják. Nem meglepő, hogy ebben is Diana hercegnő a minta.

Katalin és Vilmos babája a bennfentesek szerint már július 3-án megszületik a hivatalos, július 13-i időponthoz képest. A brit Telegraph szerint a hercegi pár a sajtót akarta félrevezetni a korábban közölt július 13-i dátummal. Ez egyébként nem lenne meglepetés, hiszen annak idején Diana hercegnő is ezzel a módszerrel élt. 1982-ben ugyanis a sajtónak azt mondta, hogy Vilmost július elsejére várja, aki ehhez képest épp tíz nappal hamarabb látta meg a napvilágot.

Fotó: Northfoto

Elképzelhető persze, hogy a természet rendezte így, ugyanakkor úgy tűnik, Katalin és Vilmos már nagyon is számít arra, hogy nagyon rövid időn belül megszületik a trónörökös. A hét végére tervezett esküvői meghívást ugyanis az utolsó pillanatban mondták le, mert a szülőotthonhoz közel szerettek volna maradni, ha netán indulni kellene. Katalin bőröndje is össze van már állítva minden szüléshez szükséges holmival és egy nővér is folyamatosan mellette van a palotában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik