Szórakozás

Christina Aguilera énekli a legpocsékabb himnuszt

Christina Aquilera (christina aguilera)
Christina Aquilera (christina aguilera)

A legrosszabb előadások listáján Steven Tylert és Kat DeLunát előzi meg az énekesnő.

A hallgatók nem tudták elfelejteni az énekesnőnek a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2011-es nagydöntőjén elkövetett bakiját, amikor is belesült a himnusz szövegébe – derült ki az iHeartRadio közvélemény-kutatásából. A szavazók 35,9 százaléka szerint Christina Aguilera ezzel vezeti a legrosszabb előadások listáját. A második hellyel Steven Tylert büntette közönség. Az Aerosmith énekese 2012-ben, az NFL Amerikai főcsoport-döntőjében nyújtott lesújtó teljesítményt az ítélet – 24,7 százalék – szerint.

A harmadik helyre Kat DeLunát sorolták, ő a szavazatok 13,1 százalékát kapta. Úgy látszik, az amerikaifutball nem hoz szerencsét az előadóknak, ugyanis ő is egy NFL-mérkőzésen okozott csalódást. Azt, hogy a közönség nem felejt, Michael Bolton negyedik helye is bizonyítja: az énekes egy 2003-as teljesítménye révén a szavazatok 9,6 százalékát kapta. Michael Boltonnak viszont legalább nem az amerikaifoci, hanem a baseball okozta a vesztét.

A rádió nemcsak a himnusszal kapcsolatban kérte ki a hallgatók véleményét, a közönség ítéletet mondhatott arról is, hogy ki a „legamerikaibb” zenész. A szavazást Bruce Springsteen nyerte 26,6 százalékkal. A második a Lynyrd Skynrd lett 24,3 százalékkal. A harmadik helyre Elvis Presley került 19 százalékkal. Őt Carrie Underwood, Jay-Z, Taylor Swift és Madonna követi 9, 8,7, 7,4, illetve 5,1 százalékkal – idézte a felmérést a The Huffington Post.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik