Szórakozás

Janet Jackson férje intézte el az elítélt norvég lányt

Janet-Jackson(960x640).jpg (janet jackson, )
Janet-Jackson(960x640).jpg (janet jackson, )

A megerőszakolásáért börtönbüntetést kapott Marte Deborah Dalelvet nem más rúgta ki munkahelyéről, mint Janet Jackson férje.

Marte Deborah Dalelv története az egész világot megdöbbentette a napokban, és ezzel egy időben Dubai vonzereje is erősen visszaesett amiatt, ahogy bántak a nővel. Most pedig kiderült, hogy az ártatlanul börtönre ítélt Dalelvet Wissam Al Mana rúgta ki jogtalanul munkahelyéről, amiért ő is közellenséggé vált. Hiszen, ha ő és cége kiáll a nő mellett, akkor minden másképp alakult volna. A katari milliárdossal együtt pedig felesége, Janet Jackson sem örvend túl nagy népszerűségnek. Hiába nem tehet semmiről, és csak férjén keresztül kapcsolódik az ügyhöz.

A közösségi oldalakon ezrek szidják Janetet, amiért képes volt hozzámenni egy nőgyűlölőhöz, aki képes minden emberi jóérzését félretenni, csakhogy ragaszkodjon a muzulmánok férfisoviniszta szokásaihoz és törvényeihez. A dühös Twitter és Facebook bejegyzésekre azonban Jackson nem reagál. Ugyanis tavalyi házassága óta visszavonultan él, hogy jó feleség legyen.


Fotó: Twitter

Dalelv neve a héten járta be a világot, amikor Dubajban 16 hónapnyi börtönbüntetésre ítélték házasságon kívüli szexuális kapcsolatért, hamis tanúzásért és alkoholfogyasztásért. Pedig semmit nem követett el, és éppenséggel pont ő volt az áldozat. Történt, hogy még márciusban egy helyi férfi megerőszakolta, amikor Dubajban volt üzleti úton. A 24 éves norvég lány azonnal feljelentést tett, de a rendőrség szerint nem történt erőszak. Sőt ő is akarta az együttlétet, és ezzel házasságon kívüli szexuális kapcsolatot létesített, ami bűn a helyi törvények szerint. Ezért most kénytelen lesz börtönbe vonulni, amennyiben Dubaj nem enged a nemzetközi nyomásnak.

Martéval elítélése előtt is jogtalanul jártak el, amikor néhány héttel az erőszak után kirúgták az Al Mana által igazgatott munkahelyéről. Hivatalosan arra hivatkozott a cége, hogy megengedhetetlenül viselkedett, és így szégyent hozott rájuk. De többen is a tudtára adták, hogy azért kell mennie, mert feljelentést merészelt tenni támadója ellen. A döbbenetes események pedig újabb fordulatot vettek, amikor a Jackson férje által aláírt felmondólevele miatt a hatóságok bevonták az útlevelét is, mondván munkanélküliként jogtalanul tartózkodik az országban.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik