Szórakozás
Janet-Jackson(960x640).jpg (janet jackson, )

Janet Jackson férje intézte el az elítélt norvég lányt

24.hu
24.hu

2013. 07. 21. 13:11

A megerőszakolásáért börtönbüntetést kapott Marte Deborah Dalelvet nem más rúgta ki munkahelyéről, mint Janet Jackson férje.

Korábban a témában:

Marte Deborah Dalelv története az egész világot megdöbbentette a napokban, és ezzel egy időben Dubai vonzereje is erősen visszaesett amiatt, ahogy bántak a nővel. Most pedig kiderült, hogy az ártatlanul börtönre ítélt Dalelvet Wissam Al Mana rúgta ki jogtalanul munkahelyéről, amiért ő is közellenséggé vált. Hiszen, ha ő és cége kiáll a nő mellett, akkor minden másképp alakult volna. A katari milliárdossal együtt pedig felesége, Janet Jackson sem örvend túl nagy népszerűségnek. Hiába nem tehet semmiről, és csak férjén keresztül kapcsolódik az ügyhöz.

A közösségi oldalakon ezrek szidják Janetet, amiért képes volt hozzámenni egy nőgyűlölőhöz, aki képes minden emberi jóérzését félretenni, csakhogy ragaszkodjon a muzulmánok férfisoviniszta szokásaihoz és törvényeihez. A dühös Twitter és Facebook bejegyzésekre azonban Jackson nem reagál. Ugyanis tavalyi házassága óta visszavonultan él, hogy jó feleség legyen.

Janet Jackson & Wissam Al Mana (janet jackson, )
Fotó: Twitter

Dalelv neve a héten járta be a világot, amikor Dubajban 16 hónapnyi börtönbüntetésre ítélték házasságon kívüli szexuális kapcsolatért, hamis tanúzásért és alkoholfogyasztásért. Pedig semmit nem követett el, és éppenséggel pont ő volt az áldozat. Történt, hogy még márciusban egy helyi férfi megerőszakolta, amikor Dubajban volt üzleti úton. A 24 éves norvég lány azonnal feljelentést tett, de a rendőrség szerint nem történt erőszak. Sőt ő is akarta az együttlétet, és ezzel házasságon kívüli szexuális kapcsolatot létesített, ami bűn a helyi törvények szerint. Ezért most kénytelen lesz börtönbe vonulni, amennyiben Dubaj nem enged a nemzetközi nyomásnak.

Martéval elítélése előtt is jogtalanul jártak el, amikor néhány héttel az erőszak után kirúgták az Al Mana által igazgatott munkahelyéről. Hivatalosan arra hivatkozott a cége, hogy megengedhetetlenül viselkedett, és így szégyent hozott rájuk. De többen is a tudtára adták, hogy azért kell mennie, mert feljelentést merészelt tenni támadója ellen. A döbbenetes események pedig újabb fordulatot vettek, amikor a Jackson férje által aláírt felmondólevele miatt a hatóságok bevonták az útlevelét is, mondván munkanélküliként jogtalanul tartózkodik az országban.

Marte Deborah Dalelv (marte deborah dalelv, )
Fotó: Facebook

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Chris and Nancy Brown embrace while looking over the remains of their burned residence after the Camp fire tore through the region in Paradise, California on November 12, 2018. - Thousands of firefighters spent a fifth day digging battle lines to contain California's worst ever wildfire as the wind-whipped flames cleaved a merciless path through the state's northern hills, leaving death and devastation in their wake. The Camp Fire -- in the foothills of the Sierra Nevada mountains north of Sacramento -- has killed 29 people, matching the state's deadliest ever brush blaze 85 years ago. More than 200 people are still unaccounted for, according to officials. (Photo by Josh Edelson / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.