Szórakozás

Rettentően lefogyott az énekesnő (Bizonyító fotó)

Hihetetlen, milyen látványosan lefogyott Janet Jackson, aki szerint feszes, ránctalan arcbőrét is a legújabb diétának köszönheti.

Jövő héten lesz 46 éves Janet Jackson, aki azt állítja, életében először mondhatja el, hogy elégedett magával. „Amikor korábban gebe voltam, akkor sem voltam boldog” – mondta az énekesnő, akinek karcsú alakján nem győztek álmélkodni a New Yorkban rendezett kiállítás vendégei.

„Sokan megvádoltak, hogy komputerrel tettek karcsúvá a reklám kedvéért, de most mindenki láthatja, hogy ez nem igaz – magyarázta Janet az újságíróknak. – A módszer egyszerűen működik, megfiatalodtam tőle. Végre jól érzem magam a bőrömben.”

Egyesek azonban megjegyezték, hogy éppen a bőre az, ami arról árulkodik, hogy Jacksont plasztikai sebész varázsolta át. Az arca sima, ránctalan, és mindenhol feszes a teste, pedig egy drasztikus fogyás után lógnia kellene a bőrének.

A sztár mindezt úgy magyarázza, hogy szépen lassan olvadtak le róla a kilók, és a diéta mellett szakított időt mozgásra is. Szakemberek szerint viszont, ha Janet néhány hónap alatt 25 kilót fogyott, akkor annak a bőrén látszani kellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik