Szórakozás

Vészhelyzet a Middleton-birtokon

katalin hercegnő (katalin hercegné, )
katalin hercegnő (katalin hercegné, )

A Middleton család birtokáról kaptak riasztást a tűzoltók és az állatmentők, miközben Katalin hercegnő a szülésre készülődött.

Egyelőre csak nem akar megérkezni Katalin hercegnő babája, pedig a péntek volt már a harmadik nap, amit a szülés biztos dátumaként kihirdettek a “bennfentesek”. A hajcihőt már Vilmosék kutyája, Lupo is unja, ezért tegnap este eljátszotta a pici megszületését. Illetve csak próbálta, ugyanis a feje beszorult, amikor átpréselte magát a Middleton család birtokának bejárati kapuján. A remek humorral rendelkező spániel buksija túl nagy volt a lyukhoz, amit kinézett magának, így kénytelenek voltak kihívni hozzá a tűzoltókat és az állatmentőket. A nagy vészhelyzet aztán magától elhárult, és Lupo valahogy kiszabadította magát, ezért a segítségére siető különítmény is visszafordult.

Azt nem tudni pontosan, hogy Katalin ekkor még szülei birtokán tartózkodott-e. Hivatalosan igen, de egyes feltételezések szerint Lupo a helikopterrel Londonba szállított gazdija után akart menni, amikor a kapu fogságába került. Ám ha el is hagyta a hercegnő Buckleburyt, a fővárosi St. Mary klinikára nem érkezett meg. Vagy valamilyen titkos útvonalon és bejáraton át csempészték be, ugyanis a környéken várakozó többtucatnyi fotós és rajongó nem látta a célba érését. Ahogy mi sem a kórház ajtaját mutató élő kameraképen.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik